Brønderslev

Hjallerup får ny lokal dyreklinik i starten af 2021

Tre yngre dyrlæger fra hhv. Skagen, Vraa og Middelfart åbner ny smådyrspraksis i Hjallerup i starten af 2021. Fremsendt foto.

Den nye virksomhed Dyrlægehuset Hjallerup får central beliggenhed i byens midtpunkt, og er startet ud fra en fælles en drøm om at skabe en smådyrsklinik, hvor både faglighed og omsorg er højt på dagsordenen.

I første kvartal af 2021 åbner en ny smådyrsklinik i hjertet af Hjallerup på adressen Hjallerup Centret 8-12. Virksomheden ejes og drives af de tre dyrlæger og tidligere kolleger, Anette Skov Madsen, Sanne Brasholt og Katrine Adelhardt Wulff, der alle er bosiddende i oplandet.

– Vi ser virkelig frem til at blive en del af byens erhvervsliv og forhåbentligt også bidrage med et frisk pust. Og så faldt vi bare pladask for den fordelagtige beliggenhed og de gode parkeringsmuligheder, siger ejerne om den nye klinik.

Lokalerne, som har stået tomme i en årrække, gennemgår de næste måneder en komplet indre og ydre renovering. Bag ruderne gemmer sig nu løftet og håbet om en skøn fremtidig arbejdsplads – og en smådyrsklinik med faglighed, nærvær og omsorg i fokus.

– Vores største ønske er at skabe en klinik, hvor det er kutyme, at man tager sig god tid til undersøgelsen af den enkelte patient, og den personlige kontakt med kunderne prioriteres højt. Vi tilbyder kompetent rådgivning, udredning og et bredt udvalg af behandlinger i rammer, som kunderne såvel som deres kæledyr kan føle sig trygge i, fortæller Anette Skov Madsen, Sanne Brasholt og Katrine Adelhardt Wulff.

Dyrlægehuset Hjallerup kommer til at huse tre konsultationsrum, separate rum til hhv. operation, tandbehandling og røntgen, butik/reception samt et laboratorium – og hvad dertil hører af udstyr til diagnosticering og behandling af familiedyr. Alt sammen fordelt på omkring 500m2, så der fortsat er masser af albuerum til at løse dagens opgaver i et flow, der er behageligt for både personale, dyreejere og patienter.

Information om åbningsdato og åbningsreception vil blive offentliggjort i slutningen af året. I mellemtiden kan alle, der har lyst, følge med på Dyrlægehuset Hjallerups Facebook-side, hvor der løbende vil blive delt glimt fra forberedelserne og andre spændende nyheder.

Kommentarer